Imprimare
PDF

Saranankara

Saranankara

Alias: Darkology
Gen: Psychedelic /Psy-Trance / Downtempo
An inceput:      
2008
Locatie Bucuresti, RO
Casa de discuri:
Mfg Tribe

 

 

Descriere:              

Alin s-a născut sub semnul scorpionului, la sfârsit de toamnă pe 9 noiembrie 1992, în Bucuresti.

Proiectul "Darkology" a apăut ca si concept în urmă cu doi ani, prin 2008, când a avut primul contact cu muzica electronică Psychedelic si Goa (Astral Projection, 1200 Micrograms, Goa Gil...) a urmat apoi o perioada in care s-a familiarizat cu genul, iar prin septembrie 2009 lucrurile au început să capete formă, odată cu evenimentele 'Mushrooms from Gaia' din Stamba Cafe si Suburbia, apoi Return to Goa Festival, de aici, totul a început sa capete forma.

Proiectul "Darkology", atinge doar o parte a activitati pe care artistul o desfasoară pe tărâmul sunetelor si anume cea de DJ, în background lucrând de asemena, ca producăor la un material ce va duce pasiunea acestuia pentru muzică la nivelul următor, materialul, se va alinia la categoria Trance-Dance-Experience, catalizator pentru meditatie activă. Acest proiect, ca producator, se numeste 'Saranankara'.

*****************************************************************************

Alin was born under the astral sign of Scorpio, at the end of 1992's autumn on 9 November in Bucharest, Romania. "Darkology" project came up as concept two years ago, somewhere around 2008, when he first meet Psychedelic and Goa sounds, artists like Astral Projection, 1200 Mics and Goa Gil, after that, began a period in which time he assimilate the genere, around september 2009 this project started to get shape with 'Mushrooms from Gaia' events from Stamba Cafe and Suburbia clubs in Bucharest and 'Return to GOA Festival', from this point things started to get together as a whole. "Darkology" is just a part of the activity that the artist is doing on Sounds Realm, that of DJ'ing, in background, he is also working as producer in Psychedelic - Goa area, this will get he's love to music on the next level of development, he's project name as producer is 'Saranankara'.

Linkuri: SoundcloudMyspaceFacebook
Contact: Email: psychogenica@yahoo.com

 

Interviu:

-    psYonic: Scurt istoric muzical. (De cand? Unde? Pana cand? De ce muzica electronica? De ce psy?)

Am facut cunostinta cu acest gen de muzica prin 2007, ce-i drept nu i-am oferit prea multa atentie initial deoarece eram pasionat de alte ramuri ale muzicii electronice (minimal, trance, electro), insa prin vara anului 2008 am avut prilejul de a participa la un festival de 3 zile la mare (SuryaPsywaves), unde am ramas uimit de ceea ce am auzit in materie de muzica, dar si de activitatile si de modul deschis de socializare si gandire al participantilor. De aici a pornit pasiunea mea pt. muzica psychedelica.

-    psYonic: Cateva nume care te-au influentat de-a lungul timpului?

La inceput am ascultat din toate subramurile acestui gen precum: Mfg, Shiva Shidapu, Goasia, Entropica, 1200 Mics, GoaGil, Terranoise, Shamadi, Braincell, Vibe Tribe, Yudhisthira, Atma, E-Mantra s.a.m.d.

-    psYonic: Ce au insemnat pentru tine ca producator, anii 2009-2010? (evenimente importante, proiecte pesonale)

Inceputurile mele ca DJ au fost chiar la sfarsitul anului 2009,  a fost una dintre perioadele importante in dezoltarea skill’ului, de unde am avut multe de invatat si am capatat experienta, de la un eveniment la altul.

Anul 2010 a adus numeroase petreceri si chiar un Festival – Return to Goa. Am ramas placut surprins, observand persoane noi, oamenii noi care tind spre acest gen de muzica si aceasta cultura, iar asta este un lucru minunat.

Anul acesta (2011), am de gand sa promovez primul meu material care va fi, cel mai probabil sub forma unui EP si va fi gata la sfarsitul anului.

-    psYonic: Cum se preconizeaza 2011 din punctul de vedere al proiectelor? Unde te vom putea vedea in 2011?

Chiar in luna Aprilie este un free party undeva outdoor, nu stiu prea multe detalii (DILIR MooN)… si cu siguranta la  multe alte petreceri pe care le voi posta pe contul de MySpace.

-    psYonic: Un gand pentru cititorii, fanii siteului? (o parere personala despre siteurile de acest gen?)

Ganditi in afara cutiei, sunt multe lucruri pe care nu le vedem si nu le acordam suficienta atentie, fiti puternici mental si spiritual, cultivati-va intuitia si simturile launtrice.

-    psYonic: In urmatorii ani, unde vezi scena “psy” din Romania?

Personal, sper sa se dezvolte, pentru ca momentan la fest’urile noastre vin mai multi straini decat romani. Sper ca oamenii s-a vina mai des si s-a inteleaga mai in profunzime toate aspectele acestei culturi minunate care ne-a schimbat probabil,  pe foarte multi dintre noi din toate punctele de vedere.